Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


humor en nödvändig krydda



Bland nyheter som serverades julafton var den att
påven inte byter knä och höft. Får han inte operera sig?
Konstigt är det använder rullstol, hur står det till med
kontakten mellan påve och himmel då han inte litar på Honom.
Då tekniken tar över minskar tilliten det är uppenbart.
Nog måste Vatikanen ha tillgång till och kontakter som
ger förtur till både sal och operatör av 1:a klass
kan det vara så han fruktar Satan mer, för det fingret
räcker aldrig vacker tass
som du mycket väl vet, läste samtalet med skurken!

Blev uppsökt av tvenne figurer igår
den ene var minus och den andre var plus
nog är det tufft med tvenne olika på samma cykel
går det enas om vem som ska hålla i styret?
ibland inbillar mig de är fyra

Dags med utfodring och skötsel av 7 pälsmuffar


God fortsättning klokuggla kram<3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-25 08:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltså strålande kram
2023-10-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP