Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JULEN ÄR HJÄRNTVÄTT

 

Vintern är så dyster

och så kulen

Ännu värre blir den ju av julen

Denna imbecilla tradition

vidmakthålls av hjärntvättade hjon

Själv har jag fått nåd av Gud att sticka

Inte jamsa med och stå och nicka

"Krossa julen!" lyder min paroll

Och det har den gjort sen jag fick koll

på vad tramset faktiskt innebär

vilken styggelse det hela är

 

LARZ GUSTAFSSON 16/12 2020






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-12-25 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP