Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Juletid



Det är då det finns tid
sakta in tänka till
vad du vill med ditt liv
slösar du bort din nådatid
valet är ditt
du står utanför och ser in
och längtar in
Var inte rädd gå utanför ramarna
skaffa dig nya perspektiv
även om det tar tid
Går du på en kurs kanske
du slutar som virtuos på fiol
dragspel eller xylofon
Drömmar finns många
de är första steget
före dem du kan fånga






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-25 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP