Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var din egen lycks smed


Allt kan tas ifrån oss, utom den yttersta friheten
att välja förhållningssätt

Nutidens nya valuta är tid. Tid att leva och tid att reflektera.
Många har fått mera tid under pandemin befriade
ekorrhjulet och vill ha ut mer av livet. Och samtidigt
få mera balans och mer tid att leva det liv de vill.
Förmågan kunna skifta fokus och välja en ny väg
är en viktig faktor för lycka.
- Viktor Frankl, en av psykologins stora pionjärer, förlorade
hela sin familj i förintelsen och han sade "Allt kan man ta ifrån
människan, utom en sak - den yttersta friheten att välja
förhållningssätt till det som livet för med sig."

att leva i stress med känslan av meningslöshet, trötthet och att springa i ett ändlöst ekorrhjul inget för oss.



















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-12-26 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP