Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svampen



Det var då vi hukade oss ner
fann bakom svampen de stod gömda
deras tungor var sammanbundna
och de delade samma hatt
deras ögon svarta som onyx
rök steg ur deras mun
De stod i täta led pressade
endast deras tunga arbetade




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-12-26 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP