Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla<3


tankfull


Människor en blandad kompott
med tiden förstått
kanhända de glömt sitt bättre jag
det är lätt idag
visst vore värmande önskan
alla får gå lyckliga
bland späda grönskan
säker på om de släpper taget
om det egna jaget
lyfter de i en hast
som en glad ballong från sin mast




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-12-26 14:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känns bottenlöst dessvärre medvetet..
2023-06-30

  morgonstjärna VIP
Drömma får vi göra för att överleva. Att vara kluven mellan sorg och medlidande inte kul.
2022-12-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP