Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noja



golvad av poeter.se server
som borde sändas till akuten
före akut galenskap utbryter
det måste finnas en sprint
i systemet som drabbar
de som sitter på kanten


ägnar mig åt att städa mina sidor
faller något från himlen
att skriva om sker miraklet









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-12-27 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP