Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack klokuggla du är fantastisk kram<3


Vad bra vi har det




Vi som har det
vi kan sitta när vi vill
och gå och springa
det finns de som aldrig kan det
för de kan inte
behärska sin kropp




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-27 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP