Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLA VÄNNERNA SOM DOG

Alla vännerna som dog

De är åtskilliga nu

Lever gör dock ännu jag

Lever gör dock ännu du

Vem står månne sen på tur?

Finns det för den frågan fog?

Alla vänner som försvann

Alla vännerna som dog

 

Alla vännerna som dog

Vissa dog för egen hand

Människor som varit med

och satt städerna i brand

Kvinnors hjärtan likaså

med sin eldfängda musik

Alla vänner som gick bort

Alla kroppar som blev lik

 

Original kan aldrig dö

Det var bara ett slags myt

Ofta fick sig dödsriket

någon nedbruten rekryt

Vänner som jag satte högt

Folk som genom tiden drog

Tanken går just denna dag

till alla vännerna som dog

 

Ingen nämnd och ingen glömd

Ingen stämplad, ingen dömd

Okänd eller smått berömd

Bägaren blev hastigt tömd

Alla rycktes tidigt bort

Stunden här blev ganska kort

Nöjen, glädje, slit och knog

Alla vännerna som dog

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/12 2022

 

 https://www.youtube.com/watch?v=7j2GQqu18J0

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-12-27 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP