Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mohair

Naket och avklätt.
Vinterkappans nötta skal.
Skyler mina ärr.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-28 02:48



Bookmark and Share


  N.Femlin
Om jag ska försöka mig på min tolkning, vad jag läser in så får jag känslan av att känna sig naken, men ändå vara skyddad av en fasad på något sätt, som kan hjälpa till att skyla allt det man inte riktigt är mogen att visa ännu.

En väldigt fin haiku, lite stillsam och sorgsen på samma gång.
2022-12-28

    ej medlem längre
en gång skulle

jag gå till kina

hade raggsockor

av halvtrasiga skor

jag gick i 5

timmar i skogen

gick åt fel håll...

som tur va blev jag räddad

behövde typ ett dussin täcken

för att bil varm igen...

saker händer

vi har minnen av de

sen gör vi poesi av de <3

vill säga igen att hela ditt väsen

är vackert, ok?

även om du är sur på mig

eller inte vet vad du ska säga

dina dikter skiner i vintermörkret iaf...

<3

https://www.youtube.com/watch?v=dbbRrNHJ4Lg

kanske inte din musiksmak

han säger vid ett tillfälle i låten

"your whole being is beautiful"

anyway.. en låt av tusentals låtar

som betyder världen och mer

för mig...

du kommer skriva länge till

hoppas jag och vet i hjärtat kanske...

det här kanske handlar om

en vinterkanin som du såg...

förstår nu

jag förstår mest genom att skriva

eller va ute o gå

inte i stockholm dock

där är det bara ensamhet...

träffade en yugoslaviska sist ja va inne

hon va som en dröm...

men fick inte följa med henne hem :(

men minnet lever vidare

hon kanske tänker på mig ibland <3

hej susanne <3

du är otrolig!

som gudarna själva!

som änglarna, som ärkeänglarna!

som nornerna!

du skriver vårat öde

när vi läser dina texter

och drömmer bort... <3

2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP