Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram klokuggla<3


att förstå nutiden


efter gårdagskvällens noja
med knappnålsliten sömn
vad gör barnet utan snuttefilten
natten därpå
sover

allra först zappade runt kanalerna
kunskapskanalen bjuder på
både frukost middag och fest
Englands 2000 åriga historia
somnade gott
för att förstå vår nutid
behöver vi kunskap
av dåtiden

och står då trygga







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-12-28 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP