Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto Adam med sommarfäll


Stalldörren


Dörren stod på glänt
någon hade glömt att stänga
nu stod dörren och viskade
friheten väntar där ute
den rörde sig sakta av vinddraget
och den friska luften steg in
väckte liv i den som låg bland halmen
strök över den febriga pannan
kammade man och svans
ryktade den toviga fällen
vederkvickt reste Adam sig
drack ur källan och mumsade havren
styrkt till kropp och själ
steg han ut i natten
av fången fanns bara minnet kvar





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-28 09:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt
2023-04-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP