Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trasdockan



gick upp i sömnen jämrade sig
det gjorde ont överallt
efter barnens omilda behandling
hade sömmarna börjat brista
och stoppningen rinna ut

det var snart ett nytt år
och leksakernas himmelske fader
kände kärlek till sina skapelser
trasdockan som förlorat sitt hopp
såg i en strimma ljus miraklet
då kom en bevingad ängel från ovan
och viftade med sitt spö
på ett magiskt sätt lagade i ett nafs
alla sömmarna hela
och lederna var inte längre stela




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-28 09:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kommer arbeta med innovationer på en gammal dator
och arbeta med annat som skriker på hjälp.

ha en bra dag klokuggla<3
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP