Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


All vår början viktig

 

det lilla barnet suger på tummen
det blir trösten
då den inte längre får brösten
varsamt kramar den vuxna handen
den lilla, då hon reser sig och går

den som kastas ut med badvattnet
fick på hemmet nappflaskan
och saknaden efter det den aldrig fick
en hand och en kärleksfull blick
de barnaskorna kan klämma livet ut


varje borde tänka på alla har inte samma villkor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-28 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP