Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gården

Där skapar Mandelmanns
ett paradis för sig och djuren
Det är så den som kan och orkar
bör verka för sina liv och även andras
allt levande ett kretslopp där alla andas
Den 10 januari börjar åter
källorna fyllas av hopp för vår jord




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-12-29 05:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Känslan stå på händer
då ljuset återvänder
går inte ned ord fånga
Bara smaken på din tunga.
Tänk ställde in den andra stolen nu ska skruvarna sättas på plats och sitsen åter som fast gjuten.
2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP