Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkvandring

Otroligt supertrevlig
vi gick genom schemat
börjar efter nyåret
Ska kolla blodtrycket först
Står i kö, många sugna bränna fett
fast jag vill ha dem tillbaka
musklerna
Är väl litet annorlunda

Testar före jag landar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-12-29 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP