Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
publicerad tidigare 2020-11-01 14:06 giltig nu än mera


Bollkalle prickade inte kassen


Följde polisens arbete i förorterna och i Stockholm
tänkte på något jag läste om förbjuden kärlek
men Bollkalle missade totalt kassen
för vad poliserna ser och arbetar med varje dygn...
Ingenting är längre heligt eller förbjudet
ingen bryr sig, varken unga eller äldre
oavsett de skadar sig själva eller andra
samhället vadar i droger knogjärn och misshandel
Polisen försöker arbeta långsiktigt och skapa förtroende
bland skolelever..bättre stämma i bäcken än i floden
Finns den doktor som botar ett samhälle drabbat av något värre
än Corona, det finns inga snabbfix..
en förlorad generation kanske flera
Så många beslutsfattare som sitter på sin bekväma stol
beviljar sig själva bostäder och mat, tala om lerfötter

De regniga dagarna blir allt fler




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-12-29 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP