Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla<3


Gott nytt år 2023


ännu en gång står vi där
vid tröskeln ännu en gång
med en bävande känsla inombords,
kommer vi ta steget in
på ett nytt okänt område.

Varje dag är en sällsynt gåva,
en skimrande möjlighet.
Orden bör andas framtidstro,
arbetsglädje och medmänsklighet.
Gläds åt din dag
alla har rätt glädjas av morgonsolens
strålar och att se det skimrande
snötäcket med miljarder gnistrande
ädelstenar, över vintergästen
på ditt fågelbord.
Alla har rätt att glädjas av dagens
skimrande möjlighet och vandra där

utan bli nedvärderad av en mobb






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-12-29 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP