Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lerhålan



Finns det någon som bryr
annat än sig själv
De trampar ner alla
blommor med sina lerfötter
Och de fulaste monstren
krälar i lerhålan samman
med Midgårdsormen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-12-29 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP