Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


strängad gitarr



hur kan vi alla strängar hantera
då de enda vi kan spela på enbart är två
den som förmår förstå andra
kan stå ute i regnet
och aldrig bli våt
vem önskar inte hantera ett
sådant instrument

utan samma ryggsäck måste barnet
på skolbänken sitta
och kanske gå om flera år
vi börjar att krypa
före vi kan gå
många blåmärken längs vägen
hinner vi att få




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-12-30 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP