Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samantha

Brutna vingars sång.
Nu tystnat såsom natten.
De som en gång flög.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-30 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det sägs att

de flesta fåglar

om någon krashlandar i deras trupp

när de ska till afrika

eller andra varmare länder

så tar de hand om de sjuka fågeln

tills den går över till andra sidan

så fåglar ska man mata

fåglar är otroligt

de har inte värme/köld sinne

så fattar inte det direkt

det finns de

födda i tuppens kinesiska tecken

som är likadana

de blir "höga" av chili / vitlok / mynta

träffade en sån

han hade anor från guldstatyerna

i sydamerika

han ville bli mitt allt

men blev refuserad av mig

och andra

han var bortom otrolig

men jag glömmer inte han iaf <3 =*)

ja, hur låter brutna vingar?

det låter väl ännu vackrare!

"i know why the caged bird sings"

ungefär samma sak?

de ger inte upp hoppet

att träffa sin älskade

oavsett allt

samma som att

hästar får inte va ensamma

de är för mycket känslomänniskor

för det.. <3 <3

du skriver fint susanne

bara så du vet

förlåt igen att jag överrumplade dig

med kommentarer

jag är ovillkorliga kärleken

och kan va rejält jobbig pga det

fattar inte när det är slut :(

ja, du pratade om i haikun

allt jag redan skrivit

suck :|

jag förstår inte mycket

obildbar och ohelbar

läker du med kristaller?

förmodar det

"If you were mine"

nä.....
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP