Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


This long cold winter


Soon it be over
summer will be coming
birds will sing







Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-30 23:10



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Yes, me too wonder. Dylan wrote, "Hard Rains A-Gonna Fall". He said that he really ment "hard rain".
2022-12-31

  Gunwale VIP
And I wonder, who’ll stop the rain?
(Ruskväder i Göteborg just nu)
Väldigt fin bild!

2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP