Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Längden av en barndom

Varje ögonblicks utgång

är avgörande

för längden av en barndom




Fri vers (Fri form) av Jenny78
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-31 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny78