Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tolkaren



Vem möter vi på gatan
vi byter en blick ibland en nick
det finns de som inte går rättvända
aldrig möter ryggen deras
den mötandes blick

vi växer för varje steg
då vi möter främlingens öga
med en nick
stegen blir fjädrande och långa
och själva solen lyser ur vår blick

vi läser spåren i sanden
går till mötes varje ögonblick
står och lyssnar till en evig källa
som ingen ser
men som trösten ger






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-31 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP