Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gåvan


att minnas är en gåva
du kan stå där som miljonär
eller som fattiglapp rånad på allt
allt beror på om du har någon vid din sida
som räcker ut sin hand
då kan du stå bärgad på torra land
frostnupen men inte vindbruten

finns bättre än våra goda minnen
den bästa filten att kura drömmar
då skuggorna ut bryter






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-31 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP