Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De vises sten


Var finnes denna magiska sten
som löser all världens problem
mången ställer frågor världen över
om svaret har ingen
i fantasins landskap kan vi vandra
önska oss svaret på varje fråga
den viktigaste av dem alla
svaret vi aldrig får
hur kan världsfred bryta ut i världen

första steget granska dem och den
som framför graven
stenen vältades




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-12-31 11:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi kan önska oss och sprida önskan som kan bli en världsbrand även om det tar tid.
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP