Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lejonets uteplats igår


Ring klocka ut och ring in



Det nya på tröskeln står
fick en lycospark av det gamle
trött skröplig var gubben
klappar varligt den lille ännu i blöjan
Den gamle suckar funderar
var jag likadan årets början
han tar näsduken ur fickan sin
torkar öga och näsa
böjer sig över gossen
som redan börjat krypa
jaja sade gubben strök sitt skägg
Det blir nog som det blir




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-31 13:21



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Värme mellan gammal och ung. Sympatiska rader, tycker jag.
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP