Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känn ingen sorg Argentina


då lantmätaren mätt ut nya gränser
fann vi att marken vi stod på
redan ägdes av någon annan
vi ansågs inte fina nog att äga mark
så de tog den ifrån oss
vi hade packat väskan
den var lätt idag att bära,
vi hade inga kläder kvar att använda
det var bara tvål och handduk
och snön kom. spåren ledde
långt bakåt och knuffade oss mot staden
det var där husen växte mot himlen
den lystes upp av raketer

och vi stod på perrongen väntade på tåget
tillsammans med de andra flyktingarna
betraktade himlen hoppades
folket i staden öppnar sina ögon, om så
bara för ett ögonblick
för att dessa människor inte jämt ska se
mörkersidan av ljuset.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-12-31 15:56



Bookmark and Share


  Miley Cyrus Simp I
vackert berättat! har du skrivit en hel roman nån gång? jag tror på dig iaf <3
2022-12-31

    Kämpendahl VIP
Med Messi gråts det inte tårar.
2022-12-31

  morgonstjärna VIP
visst kan vi bli inspirerade av kriget mellan Ukraina och Putin för det är ju han som är landet.

gott slut och gott nytt :)












2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP