Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tankar.

har stängt av .
alla minna tankar .
tar bara emot.
av minna kära..
barn och barn barn.
jag behöver ingen telefon.
tack för i dag birgitta skev nu 1,1 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-01 12:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint att stänga av och vara med dem man älskar! :)
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP