Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnens baksmälla på årets första dag

Sömnens baksmälla
smetar ut den gråmulna dagen efter
där solen aldrig visar sig

där ångestens tankar
stannar kvar
trots duschrummets
förlösande kval

Minnena väljer en dag imorgon
där tron på en framtid

finns kvar




Fri vers (Spoken word/Slam) av Leo Lo VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-01 18:56



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
jag får bara duscha i 10 minuter
sen tar varmvattnet slut
saknar the good ole days
duscha i 2½-3 timmar
sen gnällde farsan...
efter ett tag börjar jag "prata"
telepatiskt med vattnet
det inspirererar <3
inte bortkastat
då blir vattnet gladare
kanske mer rent
mindre ensamt
hur ensam är en tår på kinden
egentligen?
tänk om tåren fastnar?
kallas visst krokodiltårar...
jag har witches mark på höger
och en romb på vänster
vet inte vad den betyder...
magiskt, tragiskt, fantastiskt
otroligt, oroligt
och lite så där
YEAH
och sheena is a punkrocker!
now!
hej
tack för lajken
jag ger tillbaks så här
jag är ju ovillkorliga kärleken
måste jobba på
så att alla människor är glada
och inte ensamma
och inte blöta
om de inte själva vill....
det finns naturliga duschar...
de heter vattenfall
skulle va roligt att va i ett sånt
nån gång
men snubbliga stenar..
akta akta...
tack för lajken!
2023-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP