Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas flöde

Jag minner hennes doft

mången år innan hon blev till stoft

Du älskade mormor saknas mig

det fanns ingen annan kär vän än dig

 

Ouppdragna leksaker i garderoben

de välsydda sjömansdräkterna till Röda korset

vällagad flygande Jakob till lunch

uppmaningen till tuppluren i gungstolen

 

Rösten i telefonen svarade hej då

det var en hälsningfras hon svarade så

Hon berättade att hon skulle vara en hackspett 

efter sin död svart och röd fin i sin skrud

 

I skogen letar min saknad efter din röst

när jag hör ett hackande finner jag tröst




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-11 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP