Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bagatell


Opus 8546

 

 

Första dagen på

nya året och tiden

har sin gilla gång

har inte lovat något

ogillar brutna löften




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-01 22:02



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Jag lovar alltid det där som jag vet funkade för mig året innan och alla åren dessförinnan.... :))
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP