Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig väg

Bilen kör i riktning

Nord

Regnet slår

Mot ruterna

Plötsligt ser ned

I toppen av den långa långa backen

Regnet frysit 

Till ren is

Bilen  glider

Går inte  bromsa

Slänten djup

Ligger farligt

Nära kanten

Rädslan bygger sig 

Upp mer och mer

Chauffören håller hårt i ratten

Isbacken

Känns som en evighet

Susar förbi en stor långtradare

Aldrig upplevt så mycket is  på vägen

  Närmar sig äntligen

Slutet av backen

Det gick bra 

Denna gång

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-02 07:43



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN BRA BILD AV STARKA KÄNSLOR.
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP