Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KLÄRVOAJANT?

Nej, jag är inte klärvoajant

Sådant är inte ens intressant

Däremot har jag en himmelsk kontakt

nämligen Gud, som äger all makt

Hans namn är Jesus

och Han vet allt

Han känner tingen

i dess rätta gestalt

Från Honom får jag

information

med den kan jag bygga

en bastion

 

LARZ GUSTAFSSON 2/1 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-01-02 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP