Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falken flyger igen 6


Älskade Gullebulle!

 

 

Du är det goáste jag vet
min lilla gullebulle,

att sätta tänderna i dig
är ren njutning
som får snålvattnet
att rinna till.

 

Rund

 

Mjuk

 

Fluffig

 

Fyllig

 

Söt

 

Gyllenbrun

 

Pudervit

 

Gräddig

 

Ett kärt barn

med många namn....

 

Älskade

 

SEMLA

 

 

@EFM
Ur samlingen Falken flyger och Falken flyger igen

 




Fri vers (Fri form) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-03 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP