Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Molnstrimmor över Paradisdalen 2


Bon Voyage

 

 

 

När så andetagen upphör

och tiden saktar ner

låt min hand få vila uti i din en stund.

Smek så ömt min kind 

och viska i mitt öra

"Bon Voyage, min älskling."

Låt de kärleksfulla orden bli de sista som jag hör.

 

 

@EFM

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-03 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP