Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläckfisk utan lava

Stadens raketer.
Nyåret tuggat fradga.
Värddjuret ser dig.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-03 23:47



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
undrade över titeln

bara susanne
som gör såna titlar
tänkte jag sen...
värddjuret
jo, jag har en stark parasit inom mig
en gång träffade jag en kille
som hade en värre
han våldförde sig på mig
men inte andra gången
då var det bättre
tredje gången
refuserade jag honom
vi kunde flygit i
universum tillsammans <3
men det blev inte så :(
hur uttrycker man sorg?
när man pratar med någon?
är det osynligt?
ja, som det sägs
"små sorger är ytliga
stora sorger är osynliga"
("great sorrows are mute")
hoppas du tycker om
det här namnet bättre =(
*vinkar från botkyrka* ;)
fortfarande vargtimmen
vaknade nästan vid tolvslaget
rökte en cigg...
bjöd halva till nån som har tur
men hon kanske inte alltid
har tur =(
det har jag tänkt på
min systers öde
och mitt öde
jag vill inte byta med henne
hon har rest mycket
sett mycket konserter
läst mycket böcker
lyssnat mycket på radio
sett mycket tv
förutom tv och radio
skulle jag vilja ha allt det där
men mitt öde är ett annat
har sett nån konsert
lyssnade på p2 på sjukhuset...
ja nu får jag väl
"hej jag måste
hej jag måste hejda mig"
^_________^
hur gör man en raven emoji? O_o
jag hade öppet i
gemenskaphetslokalen
kom tillbaks 20 minuter senare
en kaja (de som e vita och svarta)
flög ut ur rummet
och vällte omkull en sverige flagga
ja, sånt som händer
det sägs att ravens
är lika kloka som oss
som delfiner...
men alla varelser är lika kloka
det kan kännas konstigt
hur mycket liv finns det där ute
egentligen? O_O
men allt är SOURCE
allt är shuddha prajnyana
gott nytt 2023 rave(r[?]|n)
vattenkaninens år börjar
om en månad kanske
söndag, 22 januari
Lunar New Year 2023
ah, tidigt i år?
jag är mer hund är mus
Drömmen är mus
jag är hund
bara så det är...
kan de ha varandra kär?
vem vet
varken du eller jag
du vet väl
men du säger inte...
man vet vad man vet
vilket är allt...
blåbär och palt....
jo, din värld verkar magiskt
så magisk
har aldrig varit kär i dig direkt
när jag gick med i twitter igen
efter herrans massa år
och nån brutta la till mig
det va som kärlek?
som en adrenalinshock
av kärlek..... :)
det är grejer det!
kanske ska störa nån annan
du gör mig lugn
eller så jag bara det nu
kvinnor kan hantera mycket
män bara samlar
på sig mer och mer
av känslor och tankar
sen kapsejsar de... :(
jag älskar julia för tillfället
och kaffe
kaffe är kärlek!
varm choklad verkar inte
göra något med mig längre
jo, har grädde kvar!
det blir god varm choklad o^__^o
cya lator! miss pink unicorn!
2023-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP