Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
  och hon kanske kan vara en utomjording.


Deliadens idélåda i den jordiska sfären,

 

Tiden är cyklisk.

En osynlig omärklig runda

det på grund av gravitationen,

    som en ekorre i ett hjul

som jag bygger mitt liv på

 

Tro byggs av människor

    som inte vet hur de ska fly gränserna.

kyrkans folk.

Ibland betyder själar giriga

    de lämnade sitt land på genomresa

Omstart!

 

Året är cykliskt.

Årstiderna följer varandra i det oändliga

med min tillväxt.

    Avatar.

Kärlek föds alltid i en vår.

Elden ökar med solens cirkel på sommaren.

    På hösten mognar känslorna.

Vintern fryser föreställningarna.

    Vi var trötta

Omstart!

 

Livet är en cirkel.

Jag är född och jag har vissheten

    att jag föddes till att leva.

Det finns en annan visshet som vi alla flyter mot

    utan att känna igen honom.

Vi dör av rädsla för henne.

När vi väl är födda börjar vi rita cirkeln,

    Barfota.

Hur länge vill du springa i cirklar?

Har du någonsin tänkt på att flyga som en drake?

Omstart!

 

Kärlek är en sfär.

Inuti deras cirklar berörs, gränser bryts.

Tid, årstider, liv och död

    dyker upp i sfärens hjärta.

Och du är sfärens hjärta

Du är en punkt av rädslor, dilemman och nerver.

Omstart!

 

Himlen är!

Så många sfärer finns i himlens sköte!

Mitt ibland dem låter så många av er själva sökas

    av dem som lämnat kretsen.

Energier som sprängde tidens gränser.

Energier som har nått tron.

Omstart!

 

Noll tid: Jag tar din hand. Frigör dig själv!

Ta min hand.… ta dig hem!

Folk blandar ihop tro med religion.

    Förvirring ställer in flyget.

 

    Att gå förnekar vingarnas kraft.

    Kärlek bryter former. Himlen är fortfarande uppe.

Omstart!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-04 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP