Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKÄGGIGA DAMEN

När rullar nästa freak show förbi?

Här finns en skäggig dam

som vill ha amnesti

Visst är hon gammal

äcklig och grå

men det finns de som

vill titta ändå

 

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-01-04 18:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tacka vet jag Bianca!
2023-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP