Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt

När drömmen faller.
Kisar mot solens månsken.
Ännu natten minns.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-05 19:19



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
en gång kände jag ljuset/skuggan från alla stjärnor i solsystemet. har du känt det? <3 det var en kille mittemot mig på psyket som rökte plastvattenpipa. starka grejer :( fick se min egen återfödelse när jag släckte ögonen också. det va så nyligen, om jag minns rätt? kanske 1½ år sen. känns som igår. när man bara är vid datorn finns inte tid. kommer du ihåg de där INTERNETTIME klockorna som swatch hade? typ varje dag var ändrad till 1000 delar. vad hände med det? :( då skulle man inte behöva gmt! det förflutna kommer tillbaks till mig nu, på gott och ont. mest gott skulle jag säga. om man kan få visdom från nåt är allt gott. men shiva och bhagavadgita och tiden och döden är ju samma sak. men det leder till slut till återfödelse av universum. sandmänniskor är de bästa på grund av det... och herregud, 4 dikter, skämtar du med mig? hur ska jag ha tid att skriva till alla de? O_x skämtar...
2023-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP