Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De svåra åren


Inne i mej

Inne i mej

Finns ett sår som behöver skötas om
Långt inne djupt begravt
Finns såret som jag
känner smärtan av ännu

Pilande skarp
pockande
Basdjup och skrämmande ibland
Enkel att fly ifrån
för att inte känna smärtan
har jag värjt mej så länge
med all min styrka
Så jag kämpat i alla år

Nu ger jag upp
Låter känslan och minnena ta plats
Scenerna från då låter jag komma
Tar emot dem men
de kuvar mej inte längre
böjer mej inte längre inte neråt

Jag använder kraften
till att skriva ner
Mej
Skriver ner känslan och sorgen
från åren
Kan skriva orden
men värjer mej fortfarande
från känslorna
De djupaste, som gör så ont
böjer mej inte längre inte neråt

Sträcker på mej och berättar















Skapa | Skriva av anita10
Läst 116 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-07 19:16



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
det sägs att visdomen är en kvinna

då är lycka en man

en man som kan göra sorgen lycklig

det är en gudagåva

hoppas du träffar nån

som kan ta hand om din smärta

och göra den vacker

som din poesi <3

du har alltid dig själv

och tystnaden

glöm inte det! <3

"silence is a true friend

who never betrays"

- confucius
2023-01-14
  > Nästa text
< Föregående

anita10

Senast publicerade
Vågor
Bäcken
Inne i mej
* Se alla