Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


kan glädje smitta II


får det inte vara möjligt
blir jag aldrig befriad
bombkrevader överfall, bakhåll skyttegravar
lever som flykting i hemlandet
andan i halsen, hjärttickande kropp

önskar en önskan friad, gå som jag vill
dansa med vindarna känna dofterna
smakerna från sommarens skafferi
och du
får du inte även i år

drömmer om lyckan se sorgen regna bort
ser på ditt porträtt varje dag
skört som en fågelvinge
ömtålig som spindelväven är tråden
du sköra droppe ljus

livet på tråden hänga





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-01-08 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP