Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUSET SOM KUNDE GÅ

Huset var från grunden robust byggt
av rätt virke, mellan fyra element för
ca : 3,5 miljarder år sedan och som
det därtill hade förmågan förflytta sig
från land till land runt sin egen axel
kände det sig hemma varhelst det kom.

Med tiden började alla slags folkslag
hyra in sig i huset och bråka om bästa
liggplatsen tills det blev så stökigt att
ingen visste var utgången var.

Huset blev till slut så överbelastat att
det inte längre kunde förflytta sig,
så genom att dess cirkel stördes och
elementen kom i olag förföll därefter
huset så det blev obeboeligt.

-










Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-01-09 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP