Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nyinspelning


Nightwatch (text. och musik)

Nightwatch (song)

Everything's alright
Everything's alright
Close your eyes, let dreams arrive
until morning light
And Life thats lives could stay alive
By staying by my sight

Everything is calm
Everything is calm
The wind that blows so gentely
Will whisper until dawn
Your hand seeks incidentally
The warmth inside my palm

Chorus
I am here to stay and wait
When night will make its call
I will gently sing till late
Of night when darkness fall
So shadows couldn't swallow you
Allowing you to rest
Converting fears that followed you
to songs inside your chest

I will chase away
I will chase away
I will fight your wars for you
So you can rest and sleep
Exhausted and be sore for you
When clouds the moon will sweep

At morning I’ll be gone
At morning I’l be gone
You will never see me then
Not knowing that I fought
A dreamful sleepful night of when
of sorrows never thought

Chorus




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 112 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-08 16:47



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
påminner om en kille på radio totalnormal. han och några andra där är heavily influenced av the beatles. det här låter en del som norwegian wood. väldigt vackert! läs haruki murakamis bok med samma namn om du har tid <3 hör också svenska influenser "den blomstertid nu kommer" :) bra produktion / lågt gräng / inspelning. du kanske kunde öva på tonsäkerhet mer, men det är ändå väldigt bra. guldstjärna i taket! emaila malin@radiototalnormal.se med låten om du vågar haha. hade gärna med dig på radioshowen live du vet. men vet inte var du bor. vi håller till på söder, götgatan, fountain house stockholm. hör brittiska influenser bortom beatles, folkmusik.
2023-01-09

    Solbelyst
Härligt gitarrspel och sång. Som en vaggsång passande för alla åldrar. Slutet får mig att tänka på att den som behöver närhet och stöd inför natten ändå ges möjlighet att reda sig själv när dagen nalkas.
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick