Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar

Där ovan molnen.
Korpar.
Ljunglila viskning.
Avtar.
Ritar en annan värld.
Raderar.
Bortblåst timglas.
Gråter.
Vill färglägga konturer.
Figursydd.
Lämnar en droppe kvar.
Stannar.
Snubblar över verkligheten.
Maskrosfrön.
Studerar mina händer.
Längtar.
Känner mig fram i mörkret.
Norrsken.
Tänk om jag såg dig.
Nära.
Att känna dig.
Drömskt.
Passionens morgon.
Älskar.
Vinterns solnedgång.
Tvekar.
Dikter i vattenpöl.
Dricker.
Stannar hos dig.
Vallmo.
Ännu mer.
Tröstar.
Tyst så tyst.
Vilsen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2023-01-10 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP