Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De multipla kontonas eldorado.


VAD ÄR IDIOT CITY?

Är Idiot City en cybermetropol

istället för storstaden byggd av glas och stål?

Är Idiot City ett hem för vrickade

och svin som vill ha sina stövlar slickade?

Man undrar ibland när man ser på hur det är

hur dårar förpestar konstnärers atmosfär

Här finns alla sorter

ja, olika slags hjon

Mottag detta råd:

Släpp nu ingen över bron!

 

LARZ GUSTAFSSON 10/1 2023

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-01-10 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP