Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frida y Diego


Den manliga musan

 

 

Det är din kropps landskap,

smärtan som du orsakar

lugnet som du inger 

som inspirerar mig. 

 

Det är i dunkelt ljus

som du lyser mest,

din nakna hud

får ett annat skimmer

och avspeglar sig i min konst.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-01-11 15:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert om den manliga musan...
2023-01-19

  Pain Pleasure Poetry
no shit sherlock
2023-01-17

  Staffan Nilsson

Kanske är det här ett vackert sätt att beskriva manlighet?

2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP