Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


grannens fönster

 

ljuset från det fönstret

och vännerna omkring 

sprider värme i själen

omtanken alla ger mig

går ändå inte jämföras med den

du varje dag ger mig
 

tack älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-01-13 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP