Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IDIOTENS VÄG

Idioten åt daggmask

på Kivik en gång

Idioten blev stjärna

och sjöng sång på sång

Nu kör han Ferrari

och pryglar sin fru

Han drar på safari

och skjuter en gnu

 

Idioten sågs kräla

för tyrannernas fötter

Han är numera prålig

men har samma rötter

När han ser plågoandar

eldar han upp en sedel

för att visa att här finns

det likvida medel

 

 

Från daggmask till ostron

men samme figur

Det är idioten

med sin plastkultur

En yta kan dölja

om pöbeln är dum

En bölja kan skölja

och spola bort skum

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/1 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-01-14 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP