Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi lever vårt dagliga liv i autopilot och glömmer att allt runtomkring oss försöker tala till oss och hjälpa oss. När lärde vi oss att misstolka dessa signaler?


Det du behöver höra.

Ibland vill vi hålla för öronen inför en sanning vi inte är redo att höra.
Det är mer passande att leva i en lögn.
Men sanningen försöker berätta för dig att din lycka finns nån annanstans.
Men du vill fortfarande inte lyssna.
Vi tror att allt som gör ont ska vara dåligt. Men tänk om det endast är en tillfällig smärta mot en permanent lärdom.
Till slut kommer du att vara lycklig i en lärdom som aldrig kommer behöva upprepas och visas som smärta då lyckan istället tagit plats.
Men först kommer acceptansen.
Tänk om din tid är nu. Och inte sen.

Lev inte din dag idag arg.. för det är som att ta denna dag föregivet.




Fri vers (Fri form) av Conpotraz
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-01-17 07:13



Bookmark and Share


    Conpotraz
Jag är säker på att många av oss kan relatera till min text. Idag kan min text intimidera ditt ego imorgon kanske du är redo för lite vägledning… guru..hm! tack för komplimangen :)!!!

2023-01-17

    ej medlem längre
Gör vi det? Vilka vi? Tänker att det är ett skrivjag här som kanske upplever det så. Då borde det stå "jag" på varje plats där det nu står "vi" eller "du".

Det är en vansklig sak att i poesin utge sig för att vara den samlade mänsklighetens talesperson eller avslöjare. Gurus har vi nog av.
2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Conpotraz